Bedenk of doe een challenge

Een van de manieren om je in te zetten voor Missie Plasticvrij Water, is door zelf een toffe challenge te bedenken om de plastic soep tegen te gaan. Door een challenge te bedenken leren de mensen die de challenge doen weer iets meer over de plastic soep EN kun je zoveel mogelijk mensen om je heen activeren om met jou mee te doen en zich in te zetten voor de plastic soep! 

Je kunt natuurlijk ook met zoveel mogelijk challenges van andere kinderen mee doen. Scroll naar beneden om de challenges van andere kinderen te zien! En staat er nou een leuke tussen, doe dan mee!

Wij hebben een stappenplan bedacht om jou te helpen een challenge te bedenken.

Als je eenmaal een toffe challenge bedacht hebt, zorg er dan voor dat je jouw challenge op deze pagina aanmeldt. Eenmaal aangemeld, motiveer dan al jouw vriendjes, vriendinnetjes en familie om jouw challenge te doen!  Ze moeten hiervoor bij jouw challenge op de website op de ‘ik doe mee’-knop drukken!

Wij zijn natuurlijk ontzettend benieuwd naar jouw challenge; vergeet deze daarom niet te delen op jouw instagram en ons (@missieplasticvrijwater) te taggen. Hiermee help je ons nog meer mensen te bereiken en samen aan de slag te gaan!
Succes met de challenge!