Verzamel plastic afval

Een leuke manier om in actie te komen, is door een opruimactie met vriendjes, vriendinnetjes en familie te organiseren. Een opruimactie is niet alleen nuttig, maar ook nog eens heel gezellig omdat je het samen doet! Het is belangrijk dat je deze actie goed voorbereid.

r

Klik hier voor wat tips

Check van te voren waar bij jou in de buurt afvalpunten zijn waar jij jouw zakken met ingezameld afval kwijt kan. Vaak kan je op de website van de gemeente hier informatie over vinden. Maak na afloop van jouw opruimactie een foto van alle afvalzakken. En laat ons dan weten hoeveel zakken jij hebt opgehaald, door het aantal zakken op deze pagina in te voeren! 

Ter voorbereiding op jouw opruimactie kan je ook deze video van Niek en Sterre bekijken; zij geven jou super handige tips die je kan gebruiken tijdens de opruimactie. Succes met de opruimactie!

707,7

kilo totaal verzameld!

Verzamel plastic afval!

Een leuke manier om in actie te komen, is door een opruimactie met vriendjes, vriendinnetjes en familie te organiseren. Een opruimactie is niet alleen nuttig, maar ook nog eens heel gezellig omdat je het samen doet! Er zijn al meedere verzamelaars jou voorgegaan; check hieronder hoeveel zij met hun acties hebben verzameld en doe mee!