Zomerbattle

Zomer BattleĀ 

De zomervakantie staat voor de deur! Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk kinderen een te gekke zomer tegemoet gaan, hebben wij een spannend spel bedacht: de zomer battle! De zomer battle bestaat uit 3 opdrachtjes, die kinderen alleen of samen met hun vrienden, vriendinnetjes, broers en zussen kunnen doen:

1. De Plastic Soep Quiz

2. De Plastic Ontdekkingskaart

3. De Bingo Clean-Up

Met deze opdrachtjes willen wij kinderen stimuleren om tijdens hun vakantie op een plastic-avontuur te gaan. Het avontuur start met de Plastic Soep Quiz. Aan de hand van verschillende vragen krijgen kinderen iets meer informatie over het probleem van de plastic. Met die informatie op zak kan het avontuur echt beginnen. Met de Plastic Ontdekkingskaart & de Bingo Clean-up leren kinderen hoe groot het probleem van plastic in hun eigen buurt is.

Om het extra leuk voor de kinderen te maken, kunnen zij kans maken op te gekke prijzen! Zodra de opdrachtkaarten ingevuld zijn, moeten de kinderen hier een foto van maken en deze foto via een DM op Instagram met ons delen (@missieplasticvrijwater). Aan het einde van de zomervakantie maken wij de winnaars bekend!

Ga aan de slag!

Ben je enthousiast geworden? Download dan de 3 opdrachtkaarten door op de blauwe download-knop aan de rechterkant van deze pagina te klikken! Print de kaarten en het avontuur kan beginnen!